Ceai de Năpraznic (Geranium robertianum)

45.00 RON

Produsul se află în stoc

Ceai de Năpraznic (Geranium robertianum) by Avramut Campeanu Aurel

Năpraznicul (Geranium robertianum), este o plantă medicinală cu o acțiune miraculoasă în bolile tumorale, reușind să stopeze sau chiar să vindece anumite forme de cancer.

Fără îndoială năpraznicul și-a caștigat celebritatea datorită cazurilor spectaculoase de vindecare a cancerului. Cel mai receptiv la tratamentul cu năpraznic este cancerul genital, dar pe lista cazurilor vindecate se află si cancerul pulmonar cu metastaze, cancerul mamar, cancerul de prostată, cancerul la intestin și cancerul gastric. 

În toate cazurile vindecate, tratamentul cu ceai de napraznic a fost însotit de un regim alimentar sever, cu sucuri și crudități sau cu cereale integrale (regimul Oshawa*).

Acest ceai nu are contraindicații putând fi consumat și de către copii.

Indicații: cancer ovarian, cancer intestinal și gastric, cancer la sân, tuberculoză, cancer pulmonar, hematurie, iradiere, impoțentă, chisturi ovariene, ovare polichistice, leucemie, sterilitate.

Mod de preparare: o lingură de frunze și flori uscate, nemăcinate, se pun cu o cana (250 ml) de apă la macerat de seara până dimineața. Dimineața se filtrează licoarea rezultată (maceratul), iar planta ramasă se opărește cu încă o cană cu apă. După ce se lasă să se răcească vreme de jumatate de oră la temperatura camerei această infuzie se filtrează. La sfarșit se combina maceratul cu infuzia.

Atenție! Pentru ceaiul de napraznic nu se folosește apă de la robinet, ci doar apă plată sau, mai bine, apă de izvor care nu trebuie să nu fie mai veche de 48 de ore.

Mod de administrare: se beau 3-4 cani din acest ceai pe zi, pe stomacul gol. Ceaiul se bea înghițitură cu înghițitură (unii terapeuți recomandă să se bea cu lingura), neîndulcit, fără băuturi alcoolice.
În general, cura necesară este de 4 luni: 42 zile în prima fază, 5 zile pauză, reluându-se apoi încă 78 zile neîntrerupt.

Atenție! Pot aparea unele reactii fiziologice adverse datorită purificării intense și a dezintoxicării masive a organismului, dar care vor disparea în foarte scurt timp. Aceste reacții nu apar decât în cazurile dezintoxicărilor masive.

Descarcă prospectul acestui produs! (click dreapta - "save target/link as")

Acest ceai are 240g și ajunge pentru o cură de o lună.

 

* Regimul Oshawa
Durată: o cură de 10 zile, cu posibilitatea de repetare cu pauze de 3-5 zile.

Alimente permise: trebuie ca pe durata celor 10 zile să se consume exclusiv (orez, grau, mei, hriscă), fierte, măcinate ori sub formă de turtițe sau terci (se prepară ca și mămăliga), în orice combinație sau cantitate, singurul ingredient admis fiind sarea.

Lichide admise: apă plată sau apă de izvor.

Produse complementare