Modalitatea de cumparare si livrare

Cum cumpar?

Puteti comanda produsele noastre:

- plasând o comanda pe website sau

- sunand la numarul de telefon: +40 722 436 967.

Cum primesc produsele?

posta_romana

Prin Posta Romana, taxa de transport pentru orice comanda INCEPE de la suma de 20 RON si variaza in functie de greutatea si valoarea coletului.

Prin Curierat Rapid (Cargus-, Fan-), taxa de transport pentru orice comanda INCEPE de la suma de 30 RON si variaza in functie de greutatea si valoarea coletului. ATENTIE! In localitatile in care courierul nu are punct de lucru se percepe taxa de KM suplimentari.

 

 Termenul de livrare a produselor

Prin Posta Romana, livrarea se face in 4-5 zile lucratoare in oricare localitate din tara.

Prin Curierat Rapid, termenul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii, in oricare localitate din tara.

Atentie! Modalitatea de livrare prin Posta Romana presupune primea Avizului de instiintare de catre fiecare client. Daca in termen de maxim 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii nu veti primi nici un aviz va sfatuim sa mergeti la oficiul postal din localitatea dumneavoastra si sa intrebati daca ati primit coletul, deoarece au fost cazuri in care reprezentantii Postei Romane nu au trimis Avizul de instiintare.

Cum platesc?

Singura modalitate de plata este Plata Ramburs (plata valorii coletului la primirea acestuia).

Stadiul comenzii

Comenzile online prin completarea Formularului de comanda se primesc Non-Stop.

Livrari externe

O varianta este sa trimitem comanda la o ruda (din Romania) de-a dumneavoastra, prin Posta Romana / Courier Rapid, in sistem ramburs si apoi ruda sa o trimita cumparatorului care locuieste in alta tara.