Ceai din Marul Lupului (Aristolochia clematitis)

40.00 RON

Produsul se află în stoc

Ceai din Marul Lupului (Aristolochia clematitis) by Avramut Campeanu Aurel

Mărul Lupului (Aristolochia clematitis), chiar dacă pare greu de crezut, are efecte în foarte multe afecțiuni: ulcer gastro-duodenal, ulcer varicos, pancreatită, hemoroizi, căderea părului, peladă, slăbirea organismului, colită, constipații, dureri de gât,  acnee, candidoze și herpes bucal, anexite violente, fibrom uterin, ulcerații uterine, chisturi ovariene, cancere uterine, ciroze, boli ale sistemului nervos, noduli hormonali și ganglionari, infecții externe grave, arsuri, mușcături de orice fel, răni deschise etc.

După cum vedeți Mărul Lupului este o plantă cu valoare terapeutică deosebită. În cazul tumorilor maligne (gradul I-III), important este ca bolnavii să o folosească în faza incipientă. La cancer, Marul Lupului stabilizează boala, oprind înmulțirea necontrolată a celulelor și ridicând imunitatea organismului.

Această plantă a fost utilizată încă din Egiptul antic pentru mușcăturile de șarpe și mai târziu a fost folosit în promovarea contracțiilor uterine la naștere. Vom prezenta câteva afecțiuni la care folosește această plantă:

  • piele: eczeme, dermatoze, infecții cu ulcerații, răni, tăieturi, arsuri, opăriri, regenerarea pielii (stimularea colagenului și elastinei), stimulează formarea de noi celule;
  • circulație: ulcer varicos;
  • aparatul gastrointestinal: hemoroizi externi, colon iritat;
  • aparatul genital la femei: reglarea ciclului, sterilitate, vaginite, trichomoniaze, prurit vaginal, vulvitr, gonoree, fibrom uterin, chisturi ovariene, mamare, infecții mamare (galactoforite, fisuri mamelonare, limfangite, abcese).
  • aparat genital masculin: cancer de prostata.

Efect terapeutic: diaforetic, febrifug, antiiflamator, antibacterial, antifungal, depurativ.

Mod de întrebuințare: produsul se poate prezenta sub formă de: ceai, tinctură sau alifie. Se va utiliza astfel: Infuzia: peste o linguriță de mărul lupului introducem 200 ml apă clocotită, lăsându-se cu vasul acoperit până ce va deveni calduț, se strecoara cantitatea consumandu-se în cursul zilei.

Uz intern: colon iritat include și combinația de plante pentru tumori canceroase consumându-se în paralel și ceaiul de năpraznic.

Uz extern: peste o linguriță de mărul lupului se introduc 250 ml apă clocotită, se lasă vasul acoperit, cand este călduț se strecoară și se va tampona locul afectat cat mai des.

  • Peste noapte se vor pune comprese pentru următoarele afecțiuni: eczeme, dermatoze, infecții cu ulcerații, răni, tăieturi, arsuri de orice fel, regenerarea pielii, stimularea formării de noi celule, ulcer varicos.
  • Pentru aparatul genital la femei după același mod de întrebuințare, dar se vor face spălături (cu irigatorul) seara la culcare și se vor consuma în paralel combinațiile de plante uz intern.
  • Pentru hemoroizi se recomandă băi de șezut.

Atenție! A nu se depăși doza, planta conține o substanță otravitoare asemănătoare colicinei alcaloide.

Acest ceai are 300g și ajunge pentru o cură de o lună.