Ceai din plante medicinale pentru leucoree, candidoza, fibrom uterin, scurgeri hemoragice, rani, chisturi

40.00 RON

Produsul se află în stoc

Ceai din plante medicinale pentru leucoree, candidoza, fibrom uterin, scurgeri hemoragice, rani, chisturi by Avramut Campeanu Aurel

Mod de preparare: o lingură de ceai la 250 ml apă. Când apa clocotește, se introduc plantele, se mai fierb 1 minut, apoi se vor opri din fiert lăsându-se la răcit cu vasul acoperit. Se strecoară când ceaiul este calduț. Această procedură se repetă de doua ori pe zi, astfel încât ceaiul se va bea proaspăt preparat.

Mod de întrebuințare: se va consuma ceaiul dimineața înainte de micul dejun și seara înaintea cinei cu 30 de minute, cu înghițituri rare, neîndulcit și fără consum de băuturi alcoolice.

Leucoree, scurgeri hemoragice: clinic se prezintă sub formă de scurgeri albicioase din vagin și pot avea multiple cauze; necesită împreună cu ceaiul și un tratament extern cu ceai de galbenele și tinctură de Mărul Lupului. Durata tratamentului este de 2 luni, cu o pauză de 2 săptămâni între ele.

Dismenoree: sindrom dureros pelvian, care însoțește, precede sau urmează menstra. Factori incriminați: uter hipoplazic, stenoza istmului, inflamații generale, deviații uterine. Sunt și cazuri de dismenoree primară funcțională (apare la pubertate, nu este însoțită de leziuni organice). Durata tratamentului este de 3 luni, cu pauză de 2 săptămâni după prima lună, apoi tratament neîntrerupt.

Menopauza: stare fiziologică care intervine la femei între 45-50 de ani, caracterizată prin scăderea funcției hormonale normale fiind insoțită de tulburări neuro vegetative, hiperexcibilitate, tulburări de ritm cardiac, insomnii. Durata tratamentului va fi de 3-4 luni, cu pauză de 2 săptămâni după prima lună, apoi tratament neîntrerupt.

Metroragii: atât metroragiile, scurgeri de sange de origine uterină în afara fluxului menstrual normal, cât și menoragiile, menstruațiile care depăsesc 6-7 zile, pot avea cauze multiple. Durata tratamentului va fi de 3-4 luni, cu pauză de 2 săptămâni după prima lună, apoi tratament neîntrerupt.

Rană, chisturi ovariene: după leucoree sunt cele mai întalnite afecțiuni. Necesită ceai intern și spălături vaginale cu ceai de galbenele și tinctură de Mărul Lupului. Durata tratamentului va fi de 3 luni pentru rană și 4 luni pentru chist, cu pauză de 2 săptămâni după prima lună, apoi tratament neîntrerupt.

Candidozele: apar de obicei vaginal, sau apar la barbați cât și la femei în gat, respectiv pe limbă; netratate la timp se pot extinde la plămâni. Necesită 2 luni de tratament intern, tratament cu ceaiul descris mai sus și cu tinctura de Mărul Lupului. În cazul apariției sale în gât se face gargară cu inghițituri cu acest ceai, în care se introduc câte 15 picături din tinctura de Mărul Lupului, dimineața și seara.

Fibromul uterin: necesită împreuna cu ceaiul descris mai sus și un tratament extern cu ceai și tinctură de Mărul Lupului. Durata tratamentului va fi de 5-12 luni în funcție de marime și cronicitate, cu o pauză de două săptămâni după primele două luni de tratament.

Ceaiul conține un amestec din 28 de plante medicinale dintre care enumerăm:

 • Mărul lupului (Aristolochia clematitis)
 • Arnică (Arnica montana)
 • Coada calului (Equisetum arvense)
 • Urzică moartă (Lamium album)
 • Coada șoricelului (Achillea millefolium)
 • Urzică (Urtica dioica)
 • Gălbenele (Calendula officinalis)
 • Crețișoară (Alchemilla vulgaris)
 • Salcie (Cortex salix alba)
 • Troscot (Polygonum aviculare)
 • Frasin (Fraxinus excelsior)
 • Coada racului (Potentilla arvense)
 • Crețușcă (Filipendula ulmaria)
 • Stejar (Cortex quercus robur)

Acest ceai are 260g și ajunge pentru o cură de o lună.