Produsul se află în stoc
Ceai pentru Diabet si Afectiuni ale pancreasului by Avramut Campeanu Aurel
Mod de preparare: O lingură de amestec la 250 ml de apă. Când apa clocotește, se introduc plantele, se va opri din fiert lăsându-se la răcit cu vasul acoperit. Se strecoară când este calduț și se lasă la răcit 15-20 de minute (cantitate x2, x3, x4, x5, în funcție de glicemie).
Mod de întrebuințare: Acest tratament se face în funcție de valoarea glicemiei:
Durata tratamentului este de 6-8 luni, două luni urmate de o pauză de 2 săptămâni și apoi 4-5 luni tratament neîntrerupt.
Acest ceai are și rol de regenerare a pancreasului endocrin, în acest caz, regimul alimentar putând fi mai puțin lejer. Se recomandă folosirea în același timp a tincturii de obligeană.
Pentru regenerarea integrală a pancreasului recomandăm folosirea în paralel a tratamentului pentru afecțiuni hepato-biliare care stimulează partea exocrină a pancreasului. Se recomandă de asemenea persoanelor cu început de obezitate, predispuse la diabet preventiv.
Rol terapeutic: acest ceai are rolul de a regla metabolismul glucidic, scade și normalizează creșterea cantității de zahăr în sânge (hiperglicemie) și eliminarea lui prin urina (glicozurie), în cazul tratamentului cu acest ceai și tinctură, putându-se renunța la administrarea de insulină.
Atenție! Controlați cel putin o dată pe săptămână glicemia, consumul necontrolat al ceaiului poate duce la hipoglicemie.
Acest ceai are în compoziție 24 de plante medicinale dintre care enumerăm:
Descarcă prospectul acestui produs! (click dreapta - "save target/link as")
Acest ceai are 320g și ajunge pentru o cură de o lună.