Despre Sănătate cu... Plante

Trebuie să fim conștienți că sănătatea este cel mai de preț lucru. În acest sens trebuie să o păstrăm cu sfințenie și să o ferim de atacul numeroaselor boli.

Medicamentele sintetice au adesea efecte secundare, iar rețetele cu plante medicinale s-au dovedit a fi eficiente în tratarea și vindecarea afecțiunilor pe care alte medicamente nu le-au putut trata.

Multe plante dau rezultate în tratarea unor boli ale organismului uman, atât în fază incipientă cât și în cea cronică.

Adevărul este că la început medicina a fost naturistă, neexistând alte mijloace de tratare și vindecare, în afară de cele naturale.

Stresul, efortul din ziua de astăzi aduce organismului uman numeroase complicații. Aceste complicații ar trebui să ne alarmeze că echilibrul ideal al organismului s-a depărtat de drumul trasat de natură. Medicina naturistă recomandă numeroase rețete pe bază de plante care au ca scop vitalizarea organismului, acordarea de energie și rezistență.

Este interesant să descoperi că fiecare plantă îti aduce un beneficiu major în funcționarea normală a organismului. Natura stă la îndemana tuturor: soarele, apa, aerul, plantele, exercițiile fizice, și nu fac rău organismului uman, ajutând chiar la vindecarea celor mai teribile boli.