Ceai de Napraznic (Geranium robertianum)

ceai_napraznic_fata

Ceai de Napraznic (Geranium robertianum) produs de Avramut Campeanu Aurel

Pret cutie ceai 40 RON - produsul se afla in stoc.

Comanda acum la 0722436967 sau click aici pentru a adauga manual produsul la formularul de comanda.

Categorie: Ceaiuri din plante medicinale

Napraznicul (Geranium robertianum), este o planta medicinala cu o actiune miraculoasa in bolile tumorale, reusind sa stopeze sau chiar sa vindece anumite forme de cancer.

Fara indoiala napraznicul si-a castigat celebritatea datorita cazurilor spectaculoase de vindecare a cancerului. Cel mai receptiv la tratamentul cu napraznic este cancerul genital, dar pe lista cazurilor vindecate se afla si cancerul pulmonar cu metastaze, cancerul mamar, cancerul de prostata, cancerul la intestin si cancerul gastric. 
 
In toate cazurile vindecate, tratamentul cu ceai de napraznic a fost insotit de un regim alimentar sever, cu sucuri si cruditati sau cu cereale integrale  (regimul Oshawa*).

Acest ceai nu are contraindicatii putand fi consumat si de catre copii.

Indicatii: cancer ovarian, cancer intestinal si gastric, cancer la san, tuberculoza, cancer pulmonar, hematurie, iradiere, impotenta, chisturi ovariene, ovare
polichistice, leucemie, sterilitate.

Mod de preparare: o lingura de frunze si flori uscate, nemacinate, se pun cu o cana (250 ml) de apa la macerat de seara pana dimineata. Dimineata se filtreaza licoarea rezultate (maceratul), iar planta ramasa se opareste cu inca o cana cu apa. Dupa ce se lasa sa se raceasca vreme de jumatate de ora la temperatura camerei aceasta infuzie se filtreaza. La sfarsit se combina maceratul cu infuzia.

Atentie! Pentru ceaiul de napraznic nu se foloseste apa de la robinet, ci doar apa plata sau, mai bine, apa de izvor care nu trebuie sa fie mai veche de 48 de ore.
Mod de administrare: se beau 3-4 cani din acest ceai pe zi, pe stomacul gol. Ceaiul se bea inghititura cu inghititura (unii terapeuti recomanda sa se bea cu lingura), neindulcit, fara bauturi alcoolice.
In general, cura necesara este de 4 luni: 42 zile in prima faza, 5 zile pauza, reluandu-se apoi inca 78 zile neintrerupt.

* Regimul Oshawa
Durata: o cura de 10 zile, cu posibilitatea de repetare cu pauze de 3-5 zile. Alimente permise: trebuie ca pe durata celor 10 zile sa se consume exclusiv
(orez, grau, mei, hrisca), fierte, macinate ori sub forma de turtite sau terci (se prepara ca si mamaliga), in orice combinatie sau cantitate, singurul ingredient admis fiind sarea.
Lichide admise: apa plata sau apa de izvor.

Atentie! Pot aparea unele reactii fiziologice adverse datorita purificarii intense si a dezintoxicarii masive a organismului, dar care vor disparea in  foarte scurt timp. Aceste reactii nu apar decat in cazurile dezintoxicarilor masive.
 

ceai_napraznicceai_napraznicceai_napraznic

Descarca prospectul acestui produs! (click dreapta - "save target/link as")
 
Acest ceai are 240g si ajunge pentru o cura de o luna.