Ceai din plante medicinale pentru leucoree, candidoza, fibrom...

ceai_ginecologicceai_ginecologicceai_ginecologicceai_ginecologic

Pret cutie ceai 30 RON - produsul se afla in stoc.

Ceai din plante medicinale pentru leucoree, candidoza, fibrom uterin, scurgeri hemoragice, rani, chisturi de Avramut Campeanu Aurel

Comanda acum la 0722436967 sau click aici pentru a adauga manual produsul la formularul de comanda.

Ceaiuri din plante medicinale

Mod de preparare: o lingura de ceai la 250 ml apa. Cand apa clocoteste,  se introduc plantele, se mai fierb 1 minut, apoi se vor opri din fiert lasandu-se la racit cu vasul acoperit. Se strecoara cand ceaiul este caldut. Aceasta procedura se repeta de doua ori pe zi, astfel incat ceaiul se va bea proaspat preparat.

Mod de intrebuintare: se va consuma ceaiul dimineata inainte de micul dejun si seara inaintea cinei cu 30 de minute, cu inghitituri rare, neindulcit si fara consum de bauturi alcoolice.

Leucoree, scurgeri hemoragice: clinic se prezinta sub forma de scurgeri albicioase din vagin si pot avea multiple cauze; necesita impreuna cu ceaiul si un tratament extern cu ceai de galbenele si tinctura de Marul Lupului. Durata tratamentului este de 2 luni, cu o pauza de 2 saptamani intre ele.

Dismenoree: sindrom dureros pelvian, care insoteste, precede sau urmeaza menstra. Factori incriminati: uter hipoplazic, stenoza istmului, inflamatii generale, deviatii uterine. Sunt si cazuri de dismenoree primara functionala (apare la pubertate, nu este insotita de leziuni organice). Durata tratamentului este de 3 luni, cu pauza de 2 saptamani dupa prima luna, apoi tratament neintrerupt.

Menopauza: stare fiziologica care intervine la femei intre 45-50 de ani, caracterizata prin scaderea functiei hormonale normale fiind insotita de tulburari neuro vegetative, hiperexcibilitate, tulburari de ritm cardiac, insomnii. Durata tratamentului va fi de 3-4 luni, cu pauza de 2 saptamani dupa prima luna, apoi tratament neintrerupt.

Metroragii: atat metroragiile, scurgeri de sange de origine uterina in afara fluxului menstrual normal, cat si menoragiile, menstruatiile care depasesc 6-7 zile, pot avea cauze multiple. Durata tratamentului va fi de 3-4 luni, cu pauza de  2 saptamani dupa prima luna, apoi tratament neintrerupt.

Rana, chisturi ovariene: dupa leucoree sunt cele mai intalnite afectiuni. Necesita ceai intern si spalaturi vaginale cu ceai de galbenele si tinctura de Marul Lupului. Durata tratamentului va fi de 3 luni pentru rana si 4 luni pentru chist, cu pauza de 2 saptamani dupa prima luna, apoi tratament neintrerupt.

Candidozele
: apar de obicei vaginal, sau atat la barbati cat si la femei in gat, respectiv pe limba; netratate la timp se pot extinde la plamani. Necesita 2 luni de tratament intern, tratament cu ceaiul descris mai sus si cu tinctura de Marul Lupului. In cazul aparitiei sale in gat se face gargara cu inghitituri cu acest ceai, in care se introduc cate 15 picaturi din tinctura de Marul Lupului, dimineata si seara.

Fibromul uterin: necesita impreuna cu ceaiul descris mai sus si un tratament  extern cu ceai si tinctura de Marul Lupului. Durata tratamentului va fi de 5-12 luni in functie de marime si cronicitate, cu o pauza de doua saptamani dupa primele doua luni de tratament.

Ceaiul contine un amestec din 28 de plante medicinale dintre care enumeram:

 • Marul lupului (Aristolochia clematitis)
 • Arnica (Arnica montana)
 • Coada calului (Equisetum arvense)
 • Urzica moarta (Lamium album)
 • Coada soricelului (Achillea millefolium)
 • Urzica (Urtica dioica)
 • Galbenele (Calendula officinalis)
 • Cretisoara (Alchemilla vulgaris)
 • Salcie (Cortex salix alba)
 • Troscot (Polygonum aviculare)
 • Frasin (Fraxinus excelsior)
 • Coada racului (Potentilla arvense)
 • Cretusca (Filipendula ulmaria)
 • Stejar (Cortex quercus robur)

Acest ceai are 260g si ajunge pentru o cura de o luna.