Tulburări intestinale, colon iritat

80.00 RON

Produsul se află în stoc

Tulburări intestinale, colon iritat by Avramut Campeanu Aurel

Tratamentul naturist pentru tulburări intestinale este compus din următoarele produse:

 

Mod utilizare:

Pentru colită se vor consuma 2 (două) căni de ceai pentru tulburări intestinale pe zi, o cană dimineața și una seara, în care se va adăuga o lingură de tinctură de ghințură (în fiecare cana de ceai).

Pentru colon iritabil se vor consuma 3 (trei) căni de ceai pentru tulburări intestinale pe zi, o cană dimineața, una la prânz și una seara, în care se va adăuga o lingură de tinctură de ghințură (în fiecare cana de ceai).

Ceaiul se va bea cu 30 de minute înainte de masă.

În cazul în care persoana este și constipată este necesară și tinctura de crusin iar tratamentul va fi: 2 (două) căni de ceai pentru tulburări intestinale pe zi, o cană dimineața și una seara, în care se va adăuga o lingură de tinctură de crușin (în fiecare cana de ceai), se va bea cu 30 de minute înainte de masă. Din tinctura de ghințură se va lua 1 lingură după mesele principale (de 3 ori pe zi - dimineața, la prânz și seara).

Durată tratament tulburări intestinale:

Tratamentul naturist pentru colita, colita de fermentatie este de 3 luni de zile după cum urmează: 1 lună, pauză 2 săptămâni, 2 luni de zile neîntrerupt.

Tratamentul naturist pentru colon iritabil este de 4 luni de zile după cum urmează: 1 lună, pauză 2 săptămâni, înca 3 luni de zile neîntrerupt.

Atenție!!! În cazul în care se întâmplă să fie scaunul tare se va folosi tinctura de crușin în loc de ghințură.

Produse complementare