Obezitate - tratament naturist

Obezitatea reprezinta o depunere de grasimi in organism intr-un exces care face ca greutatea corporala sa fie cu 20 de procente mai mare decat greutatea normala; factorii care duc la obezitate sunt multiplii: abuz de alimente, conditionare genetica, tulburari endocrine (obezitate dupa nastere, Cushing, sidromul adipozogenital etc.).

Simptome conditionate de obezitate: dispnee, palpitatii, dureri articulare, asocieri morbide: hipertensiune arteriala, litiaza biliara, varice, diabet zaharat, cardiopatie ischemica.

Un obez este expus unui risc de trei ori mai mare de a dezvolta o boala de inima, de patru ori mai mare de a suferi de hipertensine , de cinci ori mai mare de a se imbonlavi de diabet si de a avea niveluri crescute ale colesterolului sangvin si de sase ori mai mare de a contracta boli ale vezicii biliare.

De asemenea, obezii se imbonlavesc mai des de cancer de colon, rect, prostata, san, col uterin, uter, si ovar si sufera mai des de durere lombara joasa si osteoartrita.

Cand obezitatea nu este rezultatul unei functii anormale a glandelor ci este consecinta faptului ca bolnavul mananca prea mult efecte nu am decat o vointa de fier sau decizia de a manca numai jumatate din cantitatea de mancare obisnuita.

Se recomanda a se bea zilnic, inghititura cu inghititura doua cesti de ceai cald din urmatorul amestec de plante:

sau din:

  • fructe de porumbar (Prunus spinosa),
  • rozmarin (Rosmarinus officinalis),
  • frunze de salvie (Salvia officinalis),
  • pelin (Artemisa absinthium).

 

 ceai_pentru_slabit

Acum puteti cumpara ceaiul impotriva obezitatii

Comanda acum ceaiul pentru slabit!