Legume de la care consumam radacinile

Tratamente naturale cu morcov, nap, ridiche si pastarnac. Descoperiti proprietatile terapeutice ale acestor legume.

 

morcov daucus carotapastarnac

Morcovul (Fam. Umbelliferae)

morcovul

Morcovul reprezinta un remediu natural cunoscut si apreciat cu foarte multi ani inainte datorita compozitiei acestuia: vitamina A, B, C, dar si K,

Napul (Fam. Brassicaceae Cruciferae)

napi

Napul, pe langa utilizarile in alimentatie, a cunoscut si o intrebuintare terapeutica, in principal datorita consistentei lui: vitamina A, C, fier, calciu etc.

Pastarnacul (Fam. Apiaceae - Umbelliferae)

pastarnac

Pastarnacul este o leguma ce contine vitamine (A, B, C), saruri de potasiu, lucru pentru care este utilizat ca remediu natural in tratamentul unor diverse afectiuni.

Ridichea neagra (Fam. Brassicaceae - Cruciferae)

ridichie

Ridichea neagra este foarte apreciata in terapeutica naturista, datorita proprietatilor ei: diuretic, coleretic-colagog si continului specific, ulei volatil sulfurat.