Afectiuni care incep cu litera (R)

Tratati-va natural cu ajutorul plante medicinale de afectiuni ca: raceala, reumatism, riduri si altele.

Rani - remedii naturiste

Ranile provocate prin taiere pot fi tratate prin aplicarea unui tratament natural bazat pe un amestec rezultat din ulei de masline si sunatoare.

Riduri - remedii naturiste

Ridurile apar odata cu inaintarea in varsta. Cel mai adesea sunt afectate femeile, acestea fiind dispuse la incercarea a tot felul de tratamente cosmetice.

Raceala - remedii naturiste

Raceala este adesea insotita de febra.

Virusurile care pot cauza o raceala usoara sunt inofensive fata de cele care cauzeaza o gripa in adevaratul sens al cuvantului.

Respiratie urat mirositoare

Respiratia urat mirositoare are mai multe cauze: atat dantura si in acest caz este obligatoriu a se consulta medicul stomatolog, cat si stomacul, iar in asemenea situatii pot ajuta hreanul si urzicuta.

Reumatism articular acut

Reumatismul articular acut se refera la problemele articulatiilor.

Simptomele reumatismului articular acut sunt: umflarea, durerea si roseata articulatiilor, precum si scaderea mobilitatii articulatiilor.

Reumatism - remedii naturiste

Reumatismul este o boala ce apare la nivelul aparatului locomotor si tesutului conjuctiv.

Exista o serie de afectiuni reumatice (in jur de 100) care inca nu au o delimitare clara.

Reumatism articular cronic

Reumatismul articular cronic consta in inflamatia cronica a articulatiilor, ducand in final la atrofierea articulatiilor, creand astfel probleme ale mobilitatii.

Rinichi atrofiat

Inlocuirea si distrugerea tesutului renal prin tesut cicatriceal duce la micsorarea in volum a rinichiului, urmarea fiind instalarea hipertensiunii.