Afectiuni care incep cu litera (D)

Tratamente naturiste si ceaiuri din plante medicinale pentru vindecarea unor afectiuni ca: diabet, diaree, dureri de cap, dismenoree si altele. Alegeti cele mai potrivite tratamente naturale.

Dismenoree - remedii naturiste

Dismenoreea, sau menstruatia dureroasa reprezinta un sidrom care precede sau se afla in acelasi timp cu instalarea hemoragiei menstruale.

Denicotinizare - remedii naturiste

Fumatul este o problema pe care o au majoritatea oamenilor.

Substantele continute in fumul de tigara sunt foarte periculoase, in special nicotina care creeaza dependenta.

Diabet - remedii naturiste

Diabetului zaharat este un sindrom clinic metabolic manifestat prin cresterea glicemiei si un polimorfism de simptome si semne clinice; factori etiologici cunoscuti:

Digestie proasta

In ziua de azi tot mai multe persoane acuza probleme de digestie.

Aceste probleme pot avea drept consecinte o alimentatie neadecvata, stres, viata dezordonata rezultand constipatia si inflamatia mucoasei stomacului.

Dureri de cap - remedii naturiste

Numeroase boli ca, de exemplu: constipatie cronica, epilepsia, insuficienta renala cronica, cefalee, leucemie, intoxicatie, paraziti intestinali, isterie sunt insotite de numeroase simptome, printre care si durerile de cap.

Diaree - tratament naturist

Diareea poate avea mai multe cauze: poate fi vorba de o diaree propriu-zisa, care s-a instalat de putin timp, sau de bolile diareice grave, cum ar fi dizenteria,  febra tiroida A sau B, tifosul.