Afectiuni care incep cu litera (A)

Afectiuni si boli des intalnite, care pot fi tratate natural prin intermediul preparatelor naturale pe baza de plante medicinale. Tratati natural acneea, anorexia, astmul, anexita, amigdalita si multe alte afectiuni, descoperind secretele plantelor medicinale.

Anexita

Anexita este o boala ce apare indeosebi datorita frigului, umezelii, bailor reci.

Afte (bucale și genitale)

Aftele reprezinta ulceratii ale mucoasei bucale, cu un contur regulat, galbui cenusiu, inconjurat de halou rosu.

Anemie - remediu natural

Anemia, reprezinta scaderea cantitatii de hemoglobina pe unitatea de volum; etiopatogenia este complexa: feripriva, hemolitica, megaloblastica, posthemoragica acuta, etc.

Anghina pectorala

Anghina pectorala mai poate fi tradusa si prin "dureri de inima".

Angina - Amigdalita

Angina reprezinta o afectiune a amigdalelor cauzata de o infectie cu un streptocop.

Ameteli - Vertij

Ameteala pot fi un semn al existentei unei afectiuni in organism (hipertensiune arteriala, arterioscleroza) si poate avea drept cauze durerile de cap, instalarea unor toxine in organism, inhalarea  unor substante toxice si periculoase.

Anxietate

Anxietatea reprezinta o stare de neliniste, tulburare, insecuritate, frica, de care pacientul nu este constient.

Arterioscleroza

Arterioscleroza este o boala foarte grava, o amenintare aupra vietii omului, care se manifesta prin modificarea peretelui arterelor, ce se poate scleroza, ingrosa, sau isi poate pierde elasticitatea. 

Astenie de primavara

Astenia de primavara este o stare ce se instaleaza din cauza lipsei vitaminelor, dupa o iarna lunga, lipsita de lumina soarelui.

Tratament naturist pentru Acnee

Acneea este o inflamatie, destul de des intalnita, a glandelor sebacee, provocata de o tulburare a relatiilor hormonale, proceselor de cornificare secretiilor de sebum si bacteriilor.

Anorexie

Anorexia este un semn al prezentei unei posibile boli (cancer stomacal, tuberculoza, ulcer).

Astmul bronsic

Astmul bronsic este o boala manifestata prin crize reversibile de dispnee paroxistica, cu suieraturi si tuse datorita unei obstructii generalizate a cailor respiratorii, data de factori multiplii, variati.